Training solutions

Autoriteit op het gebied van training en opleidingen

Training Solutions is dé autoriteit op het gebied van professionele specialistische training en opleidingen voor Handhavers, BOA’s en Toezichthouders. Toonaangevend, innovatief en met een breed en diepgaand programma-aanbod: van een compacte basistraining tot en met de meest specialistische observatie- en ondervragingstechnieken.


Training Solutions kent de markt en heeft zeer veel ervaring in het opleiden en begeleiden van handhavers, BOA’s en Toezichthouders. Deze kennis en ervaring ziet u terug in de kwaliteit van de opleidingen. Of u nu op zoek bent naar praktijkgerichte opleidingstrajecten of flexibele maatwerkoplossingen: Training Solutions biedt u het traject of de oplossing passend bij uw situatie en uw wensen.


Training Solutions staat voor: kwaliteit, betrouwbaarheid, discretie en integriteit. Diverse overheidsdiensten vertrouwen daarom het verzorgen van hun opleidingen vaak toe aan Training Solutions. 

Coahing on the job

Dit concept is wat ons uniek maakt in Nederland! 
Wij kunnen borging garanderen van de aangeleerde materie middels een check in de praktijk. Wij draaien daadwerkelijk mee op de werkvloer en coachen hierin de medewerker. Wij kunnen hierdoor een volledig persoonlijk leertraject aanbieden. 

Ook kunnen wij een scan uitvoeren van de organisatiestructuur en hierin adviseren en coachen. Denk bijvoorbeeld aan het implementeren van de Operationeel coördinator handhaving. 

Maatwerk zal altijd van toepassing zijn.

 

High impact crimes

Gemeenten zijn steeds meer op zoek naar innovatieve oplossingen om criminaliteit te bestrijden en de veiligheid van de burger te borgen.  
Als interventieteam van de Gemeente Amstelveen hebben wij maatwerk geleverd. Hierdoor hebben wij succesvol bijgedragen aan de daling van criminaliteitscijfers. Wij zijn hierin uniek in Nederland.
Wij maken een plan op de specifieke probleemstelling binnen uw Gemeente. Hierbij kunt u denken aan: diefstal uit auto, criminele jeugd, vernieling of inbraken.

Consultancy

Wij kunnen u voorzien van raad en daad binnen uw organisatie. Denk hier onder andere bij aan het zo efficiënt mogelijk inrichten van de organisatiestructuur, maar ook andere vraagstukken binnen uw organisatie.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Detachering

Door middel van detachering bieden wij de mogelijkheid om (senior) handhavers, operationeel managers, coördinatoren handhaving, jeugdboa’s en projectleiders ondermijning voor bepaalde tijd in te zetten in uw gemeente. Wij zorgen dat we de juiste persoon voor uw organisatie leveren en zullen deze persoon persoonlijk begeleiden en coachen. Mocht de detachering goed bevallen, dan zijn er mogelijkheden om de medewerker in vaste dienst te nemen. Mocht u geïnteresseerd zijn neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.